Kategorier
Malekurs for voksne Uncategorized

Mye maleglede i helgens malekurs

IMG_5992.JPG

I helgen 6-7 mai hadde jeg det første malekurset i mine nye lokaler i Livsgledefabrikken i Fetsund. Vi var en ekslusiv liten gruppe på 4 kursdeltakere + meg. I strålende maivær var vårt hovedfokus rettet på komposisjon og fargelære. Kurset handlet også mye om å lære å gi slipp, ikke være så redd for eget uttrykk, og lære og slippe seg løs. Måten det ble gjort på var at jeg benyttet meg av nlp-coachingteknikker, guidet deltakerne inn i lett transe, så de var mottakelig for lærdom og oppfordring om å slippe løs den barnlige malegleden. Den man har som barn der man tegner og maler lett og fordomsfritt. Lar det komme det som kommer, uten å bedømme seg selv og uttrykket sitt.

Så med komposisjon og fargelære liggende i bakhodet løste vi den ene oppgaven etter den andre. Noen på stort felles ark, ellers stort sett på egne ark eller lerret. De lærte forskjellige teknikker innen akrylmaling, så her var det bare å slippe seg løs!

Så jeg sier som Picasso: «Learn the rules like a pro, so you can brake them as an artist»

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..